sâmbătă, 6 februarie 2016

Pleiadele vesele

        Declaratie de dragoste,
Subsemnata "io" , cea cu capul in ceruri si cu sufletul calator printre stele, declar cat mai sus si cat mai tare ca nu exista ceva mai frumos in Cosmosul cel nemarginit , decat stelele.Steleleeeee!!!
Ele sunt maiastrele , ingerii, tortele cerului.Si chiar daca rolurile principale ale piesei sunt date demult celor grei....sorii si planetele...exista si premiul pentru cel mai bun rol secundar .
     Stiu mai oameni ,ca asta e un subiect neinteresant...hmm...prea mare teancul de facturi , de datorii si probleme de nefericiri si neimpliniri pe Pamant.Ce pana mea o arde asta cu stele  si ceruri indepartate.La care ,daca ne uitam toate sunt aproape identice. Ce sa va zic ? Pe mine cerul ma repara.Ma strica prea multi...oameni. Oamenii au un talent imens de a scoate ce e mai rau din tine.Te trezesti fresh ...si la final de zi  esti deja franjuri sau ciuruit.Unde sa ma repar? Doar acasa cu vietatile mele miewunatice si cu cerul meu instelat deasupra casei.Si nu ma dau desteapta cerului.Mai am o multime de invatat...sunt pe undeva pe o poteca a cunoasterii.Drumul e lung dar duce undeva.Daca as sta pe loc , nu ar duce nicaieri.Doar la somnul sufletesc ...care dauneaza grav spiritului. Asta s-a dovedit deja. E deajuns sa ne uitam in media...prea multi  sunt in somnul prostiei si mimeaza cunoasterea.Sa revenim deci....
   Uite ca ,in aceasta perioada m-au sarit in drum Pleiadele. Asa...pur si simplu !Vesele si  frumoase...dantuind undeva la Vest de casa mea. Le vad zilnic ...pe la 5.30 dimineata cand pun cafeaua pe masa. Cand stii unde sa te uiti deja stii si pe cine saluti zi de zi.:) Neata dragelorrr!
    7 surori ca 7 sori ! 7 incaperi in piramidele egiptene care le comemoreaza. Arabii le considera sediul nemuririi, diacii din Borneo localizeaza centrul Universului in Pleiade.Mayasii se considerau "copiii Pleiadelor" Asa ceva...
    Nepotelele lui Cronos , prin fiul lui, titanul Iapetus , s-au nascut din samanta lui Atlas si a lui Pleone , o sirena nascuta la rindul ei pe muntele Cyllene. Danseaza fericite pe cer inca din momentul nasterii. Sunt 7 surori vesele care nu si-au gasit inca perechi.
   Acione , Asterope , Celaeno , Electra , Maia , Meropesi , Taigete . Fetele...Pleiadele !
                                     
In stanga ...la est...parintii. Atlas si Pleone. In fata lor la vest...fetele. Pleiadele sunt de fapt o familie de stele. O constelatie , una din cele mai stralucitoare pe cerul noptilor terestre, care de fapt cuprinde peste 250 de stele cu orbite foarte apropiate intre ele.
Povestea lor o puteti gasii oriunde. 
Ceea ce este mai putin mediatizat este faptul ca de acum 2170 de ani i.H, cu ocazia inceperii sarbatorilor lui Isis , chiar in prima zi de Primavara ,la miezul noptii , Pleiadele sunt vizibile de-a lungul intregului drum de trecere sudic al Marei Piramide. Piramida in sine, contine legaturi matematice fascinante privitoare la Pleiade, inclusiv cele 7 camere mistice.Stiati ca ; sistemul nostru solar  se roteste in jurul Pleiadelor  in 25.827,5 ani? Si stiati ca  acest numar sacru este incastrat  in structura Piramidei lui Cheops in patru locatii separate? Cea mai remarcabila este in diagonalele de baza ale piramidei  , unde este incastrata exact jumatatea sumei adica 12.913.75. Oare o coincidenta? Ca si faptul ca cele trei piramide principale ale platoului  Giza sunt imaginea in oglinda a stelelor din centura Orion.Evident ca undeva exista o conexiune logica.
As putea sa scriu acum pagini intregi despre Pleiade...despre cunosterea , recunoasterea si sarbatorirea lor in toate culturile  Terrei, cu multi ani inainte de asa zisa venire a Mantuitorului pe Pamant .De la vechile civilizatii din Mexic, la mayasi din Tikal  si apoi la zona europeana unde abunda legendele. As putea chiar sa va arat si sa va spun despre piramidele de pe Marte care...surpriza ...sunt asezate aidona stelelor majore ale constelatiei.
                               
Dar nu o sa va vorbesc despre toate astea. Le puteti gasii si pe net sau prin alte materiale. Eu o sa va spun doar ca o parte din noi de acolo venim :)
Mai exact de pe Alcyone , unde guvernul galactic a migrat din Constelatia Lirei si a fondat in Alcyone un fel de "laborator de umanoizi" Practic Pamantul ca si Orion , Alpha Draconis , Sirius A si B , Arkturus si multe altele au fost colonizate cu umanoizi si alte specii , create pe una din stelele Pleiadelor. Suna SF...probabil or sa treaca ani multi  pana cand umanitatea o sa aiba dovada palpabila si de netagaduit ca suntem  creati  ca niste clone si functionam sub forma de experiment.
Pleiadele  reprezinta un mister stralucitor si ascund o poarta  spre  originea noastra. Stralucitoare poarta...portal....drum spre Lumina.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu