duminică, 21 mai 2017

....sometimes a sunday glass of wine is talking ..


               atata "cerneala " electronica curge pe wallurile astea impersonale. Unde toata lumea citeste , like ueste sau share uieste , ca un perpetuum mobile , fara inceput si fara de sfarsit....despre viata si fericire si iubiri si felii de filozofie imprumutata , cu care se decoreaza poze gasite prin gogaluiala ....fast and cold ...no rules , no feelings....read and share !!
            cata spalare de creier in jur....cata anestezie sufleteasca , injectata precum picatura chinezeasca...slow and safe . not hurting ...just cancel / delete everything from human souls...
cata eroare in evaluare...razboiul nu se duce nici pe pamant , nici pe mare , nici in aer. Razboiul se duce la nivel mental si emotional..
           asta s a nascut din EMOTIE. Momentul ala de scurtcircuit , cand alchimia si toate energiile universului au conlucrat ca ceva sa se nasca...
atingi butoane , accesezi linkuri, vizualizezi imagini...iti impui impresionarea de tot felul . Fizica, emotionala ....nu te amagii !!
          Alchimia asta nu se naste din butoane....si chiar daca intuiesti ca cineva are aceleasi emotii ca tine...telepatic...nu se va intampla nimic altceva ,decat un moment de surogat emotional...desprinde te si fugi cat mai ai tmp. E O CAPCANA !!!
          Emotia se naste dn alchimia a doua suflete conectate spiritual si eteric imposibl de descris sau explicat.Emotia se simte...niciodata pe un touchscreen...niciodata intr un webcam..


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu